U jučerašnjoj nesreći policajac (30) zadobio ozljede opasne po život

M.P./Varaždinske vijesti | 5.7.2018. u 14:37h | Objavljeno u Crna kronika

Iz PU varaždinske u današnjem priopćenju izvještavaju o detaljima nesreće u kojoj je jučer oko 17.40 u Ulici kralja Petra Krešimira u Varaždinu ozlijeđen policijski službenik.

Nesreću je skrivila 20-godišnjakinja koja je, vozeći se autom Ulicom kralja Petra Krešimira u smjeru Merlićeve ulice, započela skretati u lijevo u prilaznu cestu parkirališta fakultet. Međutim, prethodno nije propustila službeni motocikl kojim je iz suprotnog smjera zadržavajući smjer kretanja upravljao 30-godišnji policijski službenik PU varaždinske.

Tom prilikom je došlo do udara prednjeg dijela automobila u prednji dio motocikla. Od siline udarca, motocikl je odbačen u desno van kolnika i udario u metalnu cijev prometnog znaka, dok je vozač motocikla odbačen na nogostup i udario u metalnu cijev kuće. Uslijed pada i udara, policijski službenik je ozlijeđen te je po djelatnicima Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije prevezen u varaždinsku Opću bolnicu, gdje mu je pružena medicinska pomoć. Zadobivene ozljede su okvalificirane kao teške tjelesne ozljede opasne po život.

Zbog očevida, promet navedenom dionicom bio je zatvoren za sav promet od 18 do 20 sati.

Označeno u