U Hrašćici provalio u stan 70-godišnjakinje ukrao kozmetiku, stol i usisavač

J.Š./Varaždinske vijesti | 21.1.2019. u 19:22h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 82-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 1. do 18. siječnja u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu provalio u obiteljsku kuću. Visina materijalne štete i otuđeni predmeti utvrditi će se naknadno Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 16. do 18. siječnja u Vinkovačkoj ulici u Hrašćici, nepoznati je počinitelj provalio u stan kojim se koristi 70-godišnjak, iz kojeg je otuđio kozmetiku, stol i usisavač. Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici intenzivno tragaju za počiniteljima ovog kaznenog djela.

Od 16. do 18. siječnja u Pleši, nepoznati je počinitelj provalio u spremište za alat vlasništvo 69-godišnjaka, iz kojeg je otuđio trimer. Visina materijalne štete utvrditi će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 18. siječnja oko 8. 30 sati nepoznati je počinitelj na Franjevačkom trgu u Varaždinu u jednoj trgovini za prodaju zlata počinio razbojništvo nad 38-godišnjom zaposlenicom. Maskirani je nepoznati počinitelj oštećenoj uz prijetnju vatrenog oružja otuđio zlatni nakit, nakon čega se počinitelj udaljio s mjesta događaja. Visina materijalne štete utvrditi će se naknadno. Policijski službenici provode intenzivne mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 19. do 20. siječnja u Imbriovcu Jalžabetskom, nepoznati je počinitelj iz parkiranog nezaključanog vozila otuđio novčanik za dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u