U gluho doba noći provalio u skladište u Cestici te ukrao cigarete

| 19.10.2020. u 21:50h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su kaznenu prijavu 82-godišnje žene, koja prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 2. do 15. listopada u ulici Vladimira Nazora u Ivancu iz kuće otuđio novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 53-godišnje žene, koja prijavljuje da je nepoznati počinitelj 16. listopada u Gospodarskoj ulici u Varaždinu u jednom trgovačkom centru iskoristio nepažnju i otuđio joj novčanik sa dokumentima i novcem iz torbice. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, koja prijavljuje da je nepoznati počinitelj 17. listopada oko 2 sata u Ludbreškoj ulici u Varaždinskim Toplicama provalio u rezervoare dva teretna vozila iz kojih je otuđio gorivo i dva akumulatora. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, koja prijavljuje da je nepoznati počinitelj 15. listopada u večernjim satima u Topličkoj ulici u Novom Marofu provalio u proizvodnu halu iz koje je otuđio kombi vozilo marke Renault Master. Napušteno vozilo su policijski službenici pronašli u jutarnjim satima u mjestu Orehovec u polju, te je na mjestu pronalaska vozila obavljen očevid. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, koja prijavljuje da je nepoznati počinitelj 16. listopada oko 1.10 sati u Varaždinskoj ulici u Cestici provalio skladište poduzeća iz kojeg je otuđio cigarete. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 58-godišnjakinje, koja prijavljuje da je nepoznati počinitelj iskoristio podatke kreditne kartice jedne banke i u nekoliko navrata u mjesecu listopadu 2020. godine izvršio 11 novčanih transakcija putem Internet prodaje. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.