U Družbincu je netko srušio i ukrao više stabala graba i jasena

VV | 6.3.2023. u 14:44h | Objavljeno u Crna kronika

U vremenu od 27. veljače do 3. ožujka u Vukovoju, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 31-godišnjaka, kojom prilikom nije ništa otuđio. Materijalna šteta nastala provalom procjenjuje se na oko 250 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu jednog poduzeća za gospodarenje šumama da je nepoznati počinitelj, u vremenu od 15. veljače do 3. ožujka, u Družbincu, na šumskom predjelu zvanom Veliki travnik, srušio i otuđio više stabala graba i jasena. Materijalna šteta utvrditi će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 3. ožujka u Vatrogasnoj ulici u Varaždinu, nepoznati počinitelj je iz metalnog držača za bicikle otuđio otključani bicikl u vlasništvu 48-godišnjaka. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 150 eura. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U vremenu od 20. veljače do 4. ožujka u Lepoglavi, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 37-godišnjaka te otuđio agregat za struju, bušilicu, televizor i zračnu pušku. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 1 200 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 4. ožujka, nepoznati su počinitelji provalili u benzinsku postaju u Varaždinskoj ulici u Jalžabetu, u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Križevcima te otuđili sef s novcem. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U nedjelju, 5. ožujka, u Istarskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj s dvorišta u vlasništvu 60-godišnjakinje, otuđio nezaključani ženski bicikl u vrijednosti od oko 200 eura. Protiv nepoznatog počinitelja će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U vremenu od početka siječnja do 5. ožujka, u Tuhovcu, nepoznati je počinitelj iz nezaključane radione u dvorištu kuće, otuđio dvije motorne pile u vlasništvu 46-godišnjaka. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.