U Družbincu i Marčanu ukradene plinske boce, u Hrastovskom ukradeno 10-ak litara vina

VV | 11.4.2022. u 12:33h | Objavljeno u Crna kronika

Tijekom noći 7./8. travnja, nepoznati je počinitelj provalio u metalni box u sklopu trgovine u Družbincu te otuđio dvadesetak plinskih boca. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći 8./9. travnja u Viničkoj ulici u Marčanu, nepoznati je počinitelj provalio u metalni box u sklopu trgovine sa sjedištem u Varaždinu i otuđio desetak komada plinskih boca. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U subotu, 9. travnja u Hrastovskom, nepoznati je počinitelj provalio u podrum kuće u vlasništvu 73-godišnjaka te iz bačve istočio i otuđio više desetaka litara vina. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći 8./9. travnja u ulici Mirka Maleza u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz nezaključanog dvorišta u vlasništvu 46-godišnjaka, otuđio bicikl i električni romobil. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.