Policijski službenici su prilikom ulaska u kuću napadnuti Foto: Pixabay/Ilustracija

U Donjem Vratnu pokušao nasrnuti na policijske djelatnike s drvenom letvom

M.N./Varaždinske vijesti | 15.1.2019. u 11:06h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakom, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Napad na službenu osobu. Kako se sumnja, prilikom postupanja policijskih službenika Policijske postaje Varaždin po dojavi, jučer, 14. siječnja oko 6.30 sati u Donjem Vratnu, prilikom ulaska u kuću, navedene je prvo napala 43-godišnjakinja, koja je počela vikati i naguravati policajce.

U tom je trenutku iz jedne prostorije pristupio 49-godišnjak, koji je dohvatio drvenu letvu na koju su bili nabijeni čavli te krenuo prema policajcima, zamahujući letvom u namjeri da ih ozljedi. Policijski su ga službenici savladali uz uporabu sredstava prisile.

Prilikom izvođenja navedenog iz kuće radi smještaja u službeno vozilo i dovođenja u Policijsku postaju na kriminalističko istraživanje, 43-godišnjakinja je i dalje napadala policajce, u čemu joj se pridružio i 17-godišnjak. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, 49-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, dok se istraživanje nad ostale dvije osobe, nastavlja.