U Cvetlinu ukradeno traktorsko vitlo, elektromotor, aparat za zavarivanje...

VV | 24.5.2021. u 13:25h | Objavljeno u Crna kronika

Od 20. do 21. svibnja u Strugi, nepoznati je počinitelj provalio u svlačionicu sportskog kluba i otuđio kasu s iznosom od više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 1. veljače do 21. svibnja ove godine, u Varaždinu, Trg Pavla Štoosa, nepoznati je počinitelj provalio u spremište u sklopu kuću u vlasništvu 49-godišnjaka. Tom je prilikom otuđio trimer, motorne pile i razni alat, pričinivši štetu od nekoliko desetaka tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U razdoblju od prosinca 2020. do 18. svibnja ove godine, u Cvetlinu, nepoznati je počinitelj iz hale u vlasništvu 56-godišnjaka, otuđio traktorsko vitlo, elektromotor, aparat za zavarivanje i druge predmete. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 50 000 kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja navedenog kaznenog djela.

Od 18. do 21. svibnja u Podevčevu, nepoznati je počinitelj ušao u kuću u vlasništvu 87-godišnjakinje te iz jedne od prostorija otuđio iznos od više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.