Trojica ozlijedili 82-godišnjakinju, a u nekoliko provala ukrali mesarske noževe i alkohol Foto: Ilustracija

Trojica ozlijedili 82-godišnjakinju, a u nekoliko provala ukrali mesarske noževe i alkohol

Varaždinske vijesti | 7.1.2020. u 17:08h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske uprave varaždinska i Policijske postaje Ludbreg dovršili su kriminalističko istraživanje nad dva muškarca starosti 46 i 37 godina, te jednim maloljetnikom starosti 16 godina.

Sumnja se da su 24. prosinca 2019. godine oko 1.40 sati u Župancu počinili razbojništvo fizičkim nasiljem nad ženom starosti 82 godine. Žena je tom prilikom ozlijeđena te joj je medicinska pomoć pružena u Koprivničkoj općoj bolnici. Ozljede su joj okvalificirane kao teške tjelesne ozljede. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja trojica osumnjičenih su uz kaznene prijave predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

Policijska postaja Ludbreg je također nad istim počiniteljima provela kriminalističko istraživanje za još tri kriminalne radnje. Sumnja se da su u prosincu 2019. godine provalili u jednu kuću u Novom Selu Podravskom iz koje su otuđili mesarske noževe, također su provalili u lovačku kuću u Župancu iz koje su otuđili nekoliko boca alkoholnog pića, a još k tome su provalili i u drveni objekat jednog sportskog društva u Velikom Bukovcu iz kojeg su otuđili limene bačve piva. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Označeno u