Troje ozlijeđenih u Maruševcu i Varaždinu, 60-godišnjak s 2,21 promila pao s mopeda Foto: ilustracija

Troje ozlijeđenih u Maruševcu i Varaždinu, 60-godišnjak s 2,21 promila pao s mopeda

I.D./Varaždinske vijesti | 13.6.2019. u 11:31h | Objavljeno u Crna kronika

U prometnim nesrećama koje su se dogodile u srijedu 12. lipnja na području Varaždinske županije ozlijeđene su tri osobe.

Oko 7.45 sati u Maruševcu dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe zadobile ozljede. Djevojka starosti 25 godina upravljala je osobnim vozilom iz smjera Cerje Nebojse u smjeru Maruševca. Vozilom se nije držala što bliže desnom rubu na dionici kolnika bez označene središnje linije, te je prilikom izlaska iz zavoja prešla u lijevo i prednjim djelom vozila udarila u prednji dio vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljala 48-godišnjakinja. Ozljede je zadobila vozačica starosti 48 godina i suputnik starosti 17 godina. Medicinska pomoć im je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane.

U prometnoj nesreći koja se oko 14.50 sati dogodila u Ulici Vilka Novaka u Varaždinu ozlijeđen je mopedist. Muškarac starosti 60 godina upravljao je mopedom u smjeru Kućan Marofa, pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2,21 g/kg. Uslijed bitno smanjenih vozačkih sposobnosti utjecajem alkohola u oštrom lijevom zavoju prednjim kotačem mopeda je udario u rubni kamen nogostupa i izgubio nadzor nad upravljačem te pao na kolnik. Uslijed pada je zadobio ozljede te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.