Traže se očevici prometne nesreće u kojoj je jučer ozlijeđen biciklist Foto: ilustracija

Traže se očevici prometne nesreće u kojoj je jučer ozlijeđen biciklist

Varaždinske vijesti | 15.10.2021. u 11:12h | Objavljeno u Crna kronika

Varaždinska policija izvijestila je o jučerašnjim prometnim nesrećama s ozlijeđenim osobama.

Jučer, 14. listopada oko 10.55 sati u Varaždinu je u prometnoj nesreći ozlijeđena jedna osoba.

- Teretnim vozilom s pridodanom prikolicom je Optujskom ulicom u smjeru Ulice Gustava Krkleca upravljao 48-godišnjak. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Gustava Krkleca, prilikom skretanja udesno, skupom vozila je presijecao biciklističku traku koja se pruža uzduž kolnika kojim se kretao, a tom prilikom nije propustio bicikl kojim je usporedno sa skupom vozila biciklističkom trakom u smjeru centra grada upravljao 64-godišnjak. Tom prilikom je došlo do udara prednjeg djela teretnog vozila u lijevi bočni dio bicikla, uslijed čega je biciklist pao na kolnik i zadobio ozljede. Medicinska pomoć pružena mu je u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane - priopćili su iz policije.

Zbog utvrđivanja svih okolnosti, iz PU varaždinske mole eventualne svjedoke ili očevice događaja prometne nesreće koji su se u tom trenutku zatekli na mjestu događaja da se jave policiji na broj telefona 472 404 ili 192.

Također jučer, 14. listopada, u 11.35 sati u Glavnoj ulici u Čukovcu u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba.

- Teretnim vozilom je Glavnom ulicom iz smjera Koprivnice u smjeru Ludbrega upravljao muškarac starosti 54 godine. Vozilom nije držao potrebni razmak prilikom vožnje u slijedu, uslijed čega je prednjim djelom vozila udario u stražnji dio vozila kojim je ispred i u istom smjeru upravljao 36-godišnjak, a koji je usporio zbog skretanja u lijevo. Ozljede je zadobio 36-godišnji vozač osobnog vozila, a medicinska pomoć pružena mu je u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane - naveli su iz policije.

Označeno u