Tragični kraj potrage: Marija Hutinski nađena mrtva

M.P./Varaždinske vijesti | 20.10.2017. u 12:12h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Četverodnevna potraga za 70-godišnjom Marijom Hutinski iz Falinić Brega nažalost je tragično završila.

Iz Policijske uprave varaždinske maloprije su izvijestili kako je njihov OKC jutros u 9.15 sati zaprimio dojavu građanina da su na starom toku rijeke Drave, na predjelu zvanom Babinsko kod Križovljangrada, ribiči uočili tijelo ženske osobe.

Na mjesto događaja izašli su policijski službenici PU varaždinske te zajedno s vatrogascima Javne vatrogasne postrojbe Varaždin i članovima dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Cestice i Babinca, izvukli tijelo.

Prepoznavanjem od strane članova obitelji, utvrđeno je da se radi o Mariji Hutinski, koja se u ponedjeljak oko 8 sati udaljila iz kuće u Falinić Bregu.

U tijeku je očevid na mjestu događaja, o čijim će se rezultatima obavijestiti Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu.

Inače, od trenutka prijave nestanka, policijski službenici Policijske uprave varaždinske su u suradnji s vatrogascima lokalnih dobrovoljnih vatrogasnih društava te članovima Hrvatske gorske službe spašavanja, provodili svakodnevne intenzivne mjere traganja šumskih, vodenih i drugih površina na užem i širem prostoru mjesta prebivališta nestale.

- Tako su jučer osim pretrage terena, policijski službenici Interventne jedinice policije PU varaždinske s čamcem, te ronioci ATJ Lučko, pretraživali i navedeni stari tok rijeke Drave - izvijestili su iz PU varaždinske.

Označeno u