Tragičan epilog slučaja nestale Danke Ilić: Dvije osobe uhićene zbog ubojstva

Varaždinske vijesti | 4.4.2024. u 11:22h | Objavljeno u Crna kronika

Kako prenosi Jutarnji, u slučaju dvogodišnje Danke Ilić došlo je do preokreta. Naime, Informer piše kako je srpski predsjednik Aleksandar Vučić objavio da su dvije osobe uhićene zbog ubojstva djevojčice, te da su sve priznali.

Jutros su, prema pisanju Informera, dvije osobe uhićene zbog sumnje da su automobilom usmrtili djevojčicu, a potom njeno tijelo bacili na divlji deponij uz ”Starobanjski put” kod Bora. Kako je potvrđeno za ATV, kriminalistička policija iz Bora uhitila je radnike Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

- S.J. je osumnjičen da je službenim vozilom ”fiat panda” u ulici Radomira Putnika udario u pješaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. Zajedno s kolegom D.D. tijelo djevojčice ubacili su u prtljažnik vozila, nakon čega su se odvezli do divljeg deponija na ”Starobanjskom putu” kod Bora gdje su tijelo izbacili s desne strane puta – prenose srpski mediji.

Podsjetimo, Danka Ilić nestala je 26. ožujka oko 13.45 sati u Banjskom polju kod Bora. Bila je s majkom i bratom kada je nestala i od tada joj se gubi svaki trag. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me".