Tijekom vikenda nekoliko krađa na području županije

vv | 18.9.2023. u 10:42h | Objavljeno u Crna kronika

​U četvrtak, 14. rujna, u Lepoglavi, nepoznati počinitelj je ušao u kuću i otuđio novčanik s dokumentima i novcem u vlasništvu 87-godišnjakinje. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 50 eura. ​Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći s 14 na 15. rujna u Velikom Bukovcu, nepoznati je počinitelj u obiteljskoj garaži provalio u parkirano osobno vozilo u vlasništvu 24-godišnjakinje te otuđio novac. Materijalna šteta procjenjuje se na oko nekoliko stotina eura. Potom je provalio u pokraj parkirano osobno vozilo u vlasništvu 27-godišnjaka te otuđio novac i sunčane naočale. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 16. rujna, u mjestu Visoko nepoznati je počinitelj na parkiralištu kod groblja provalio u parkirano osobno vozilo u vlasništvu 30-godišnjaka te otuđio torbu u kojoj se nalazio mobitel i novčanik s dokumentima i novcem. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 16. rujna, u ulici Augusta Šenoe u Varaždinu, nepoznati počinitelj je na prostoru gradske tržnice, sa podija, otuđio mobitel u vlasništvu 31-godišnjakinje. Materijalna šteta procjenjuje se na preko 1000 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 16. rujna u Čakovečkoj ulici u Varaždinu, nepoznati počinitelj je ušao u otključanu kuću i iskoristio dnevni odmor 93-godišnjaka te otuđio novac. Materijalna šteta procjenjuje se na oko nekoliko tisuća eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 16. rujna u mjestu Prigorec, nepoznati počinitelj je otuđio fasadne cigle i betonske blokove u vlasništvu 76-godišnjaka, koji su se nalazili uz dvorišnu ogradu. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći sa 16 na 17. rujna, u mjestu Sudovec, nepoznati je počinitelj iz garaže s originalnim ključem koji se nalazio u traktoru otuđio traktor u vlasništvo 45- godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća eura. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na otkrivanju počinitelja navedenog kaznenog djela.

Označeno u