Tijekom vikenda lopovi ukrali motorni trimer, nekoliko boca alkohola i novac Foto: ilustracija

Tijekom vikenda lopovi ukrali motorni trimer, nekoliko boca alkohola i novac

I.D./Varaždinske vijesti | 29.7.2019. u 17:33h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su nekoliko prijava građana o provalama i krađama.

Tako je 62-godišnjakinja prijavila da je nepoznati počinitelj tijekom noći od 25. srpnja do 26. srpnja u Podravskoj ulici u Strmcu Podravskom provalio u alatnicu iz koje je otuđio motorni trimer. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna.

Zaprimljena je i prijava odgovorne osobe jedne trgovine da je nepoznati počinitelj od 27. do 28. srpnja provalio u trgovinu u Optujskoj ulici u Varaždinu. Iz trgovine je otuđio nekoliko boca alkoholnog pića. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su i prijavu 77-godišnjakinje da je nepoznati počinitelj u Varaždinskoj ulici u Nedeljancu jučer, 28. srpnja, oko 10 sati iz kuće otuđio novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna.

Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovih kaznenih djela.

Od ostalih događaja, tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske zabilježeno je sedam prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Viletincu i Donjem Kučanu te po dva slučaja u Donjem Vratnu i Varaždinu, a radi se o događaju vezanim uz tuču, svađu i viku i vrijeđanje i omalovažavanje službenih osoba.

Označeno u