VARAŽDIN Pijan vozio bicikl, imao čak 2,66 promila alkohola u krvi

VV/MH | 3.8.2020. u 16:16h | Objavljeno u Crna kronika

- U subotu, 1. kolovoza u 15.30 sati u Gospodarskoj ulici u Ludbregu, policijski službenici Policijske postaje Ludbreg su zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 24-godišnjak.Provjerama je utvrđeno da vozilom upravlja pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.92 g/kg.- izvjestili su iz PU varaždinske. 

Istog dana, ali u ulici Ruđera Boškovića u Varaždinu, policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave varaždinske oko 21.35 sati zaustavili su bicikl kojim je upravljao 39-godišnjak.

- Provjerama je utvrđeno da biciklom upravlja pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.66 g/kg.- navodi PU varaždinska. 

I u Sračincu je "uhvaćen" vozač koji je bio pod utjecajem alkohola.

- U subotu, 1. kolovoza u 22.32 sati na Trgu Svetog Mihaela u Sračincu, policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave varaždinske zaustavili su osobno vozilo kojim je upravljao 29-godišnjak. Provjerama je utvrđeno da vozilom upravlja pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.15 g/kg.- izvjestili su iz policije. 

Sve osobe su zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja dovedene u obližnju policijsku postaju i smještene u posebnu prostoriju za zadržavanje, te je protiv njih podnijeti optužni prijedlog.