Tijekom proteklog vikenda na prometnicama županije ukupno 12 prometnih nesreća

Varaždinske vijesti | 25.11.2019. u 12:09h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 22. studenog u 22 sata u Brezničkom Humu, policijski službenici Policijske postaje Novi Marof zaustavili su osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 1.96 g/kg upravljao 46-godišnjak. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, isti je doveden u Policijsku postaju Ludbreg, te smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola. Protiv njega podnijeti će se Optužni prijedlog prekršajnom odjelu Općinskog suda u Varaždinu.

U nedjelju, 24. studenog u Gospodarskoj ulici u Ludbregu, policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaustavili su osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 1.74 g/kg upravljao 39-godišnjak. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, isti je doveden u Policijsku postaju Ludbreg, te smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola. Protiv njega podnijeti će se Optužni prijedlog prekršajnom odjelu Općinskog suda u Varaždinu.

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno 12 prometnih nesreća i to devet prometnih nesreća s materijalnom štetom i tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama. Tijekom ovog vikenda u kontroli prometa utvrđeno je ukupno 104 prekršaja.

Označeno u