Teška prometna nesreća u Čakovcu, smrtno stradao motociklist Foto: VV arhiva / ilustracija

Teška prometna nesreća u Čakovcu, smrtno stradao motociklist

Varaždinske vijesti | 15.6.2021. u 12:18h | Objavljeno u Crna kronika

Danas, 15. lipnja, oko 5,55 sati u Čakovcu, u Ulici Vladimira Nazora, u teškoj prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač motocikla.

- 47-godišnja vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja s odvojkom Ulice Vladimira Nazora, obavljala je skretanje ulijevo, a da nije propustila vozilo koje dolazeći iz suprotnog smjera, zadržava smjer kretanja. Zbog toga je u njezino vozilo udario motocikl čakovečkih registarskih oznaka kojim je upravljao 50-godišnji vozač. Nakon udara došlo je do prevrtanja motocikla i pada vozača na kolnik - priopćili su iz PU međimurske.

Na mjesto događaja izašla je hitna pomoć te utvrdila da je vozač motocikla, nažalost, na mjestu prometne nesreće smrtno stradao. Mrtvo tijelo prevezeno je na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec gdje će se izvršiti obdukcija.

U vremenu od 6:11 do 8:35 sati, zbog obavljanja očevida, kolnik Ulice Vladimira Nazora bio je zatvoren za promet te se odvijao obilaznim ulicama.

- Protiv vozačice osobnog automobila podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu - priopćili su iz međimurske policije, dodavši kako je smrtno stradali vozač motocikla treća žrtva u cestovnom prometu na području Međimurske županije u 2021. godini.