SVETI ĐURĐ 13-godišnjakinja vozila bicikl, pas izletio iz dvorišta i srušio ju

VV/MH | 27.7.2021. u 17:47h | Objavljeno u Crna kronika

Jučer, 26. srpnja oko 18 sati u Svetom Đurđu u prometnoj je nesreći ozlijeđeno dijete.

-Djevojčica starosti 13 godina upravljala je biciklom bez pratnje osobe koja je navršila 16 godina i bez zaštitne kacige. Za vrijeme dok je upravljala biciklom na ulici je došlo do udara psa koji je izletio iz dvorišta kuće u bicikl, kojom prilikom je djevojčica pala na kolnik i zadobila ozljede. Ozlijeđenoj je djevojčici medicinska pomoć je pružena u prostorijama Zavoda za hitnu medicinu varaždinske županije. Ozljede su joj okvalificirane kao lakše tjelesne ozljede - kažu djelatnici policije.

Jučer, 26. srpnja u 19.20 sati u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Muškarac starosti 35 godina upravljao je osobnim vozilom.

-Dolaskom do raskrižja sa ulicom Miroslava Krleže, kružnim tokom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, vozilom je ušao u raskrižje a da prethodno nije propustio motocikl kojim je Jalkovečkom ulicom upravljao 42- godišnjak. Tom prilikom je došlo do kočenja motocikla kako bi izbjegao sudar te pada motocikla na kolnik - poručuje PU varaždinska.

Vozač motocikla je zadobio ozljede, te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Jučer, 26. srpnja oko 20.20 sati u Zelenoj ulici u Trnovcu u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba.

-Muškarac starosti 63 godine upravljao je biciklom pod utjecajem alkohola u koncentraciji do 1.94 g/kg. Upravljao je iz smjera Ludbreške ulice u smjeru ulice Široke Ledine. Uslijed smanjenih vozačkih sposobnosti uzrokovanih utjecajem alkohola izgubio je nadzor nad upravljanjem bicikla, te je pao na kolnik i zadobio ozljede. Medicinska pomoć pružena mu je u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane - kažu iz policije.