Sukob dvojice muškaraca u Druškovcu završio smrću 44-godišnjaka

M.P./Varaždinske vijesti | 25.6.2018. u 11:45h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Operativno komunikacijskog centra PU varaždinske su u četvrtak, 21. lipnja, zaprimili dojavu dežurnog centra 112 da je u Druškovcu jedna osoba ozlijeđena hladnim oružjem i da se prevozi u varaždinsku Opću bolnicu.

Policijski službenici izašli su na mjesto događaja i provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili da je u Druškovcu u podrumskom dijelu kuće došlo do verbalnog sukoba između muškaraca starosti 72 i 44 godine. Nakon verbalnog sukoba, 72-godišnjak je hladnim oružjem nanio ozljedu 44-godišnjaku. Ozlijeđeni je prevezen u varaždinsku Opću bolnicu, gdje mu je pružena medicinska pomoć.

Zbog naglog pogoršanja psihičkoh zdravstvenog stanja, 72-godišnjak je po djelatnicima Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije prevezen u varaždinsku Opću bolnicu, gdje je zadržan na liječenju. Nesretni 44-godišnjak je pak jučer preminuo.

Policijski službenici će nastaviti provoditi kriminalističko istraživanje nad 72-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „ubojstvo“, nakon što će biti otpušten s liječenja iz varaždinske Opće bolnice.

Označeno u