Sudar na sredini raskrižja! Oba vozača kažu da im je bilo upaljeno - zeleno svjetlo?

VV/MH | 5.8.2021. u 08:51h | Objavljeno u Crna kronika

U srijedu, 4. kolovoza oko 9.35 sati, na raskrižju ulice Petra Preradovića i ulice Petra Krešimira IV u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom.

-Osobnim vozilom je desnom prometnom trakom Preradovićeve ulice upravljao muškarac starosti 38 godina u smjeru Ulice kralja Petra Krešimira IV. Dolaskom do raskrižja na kojem se prometom upravlja uređajem za davanje prometnog svjetla, prema izjavi je ušao u isto na znak zelenog svjetla na semaforu. Tom prilikom je po desnoj prometnoj traci za ravno Ulicom kralja Petra Krešimira IV u smjeru Pavlinske ulice naišlo osobno vozilo kojim je upravljao 43-godišnjak, a koji je prema izjavi također ušao u raskrižje na znak zelenog svjetla na semaforu. Tom prilikom je došlo do udara vozila u raskrižju. U prometnoj je nesreći nastala materijalna šteta - poručuje PU varaždinska.

-Molimo svjedoke i očevice ove prometne nesreće koji su se u tom trenutku zatekli na mjestu događaja da se jave u Postaju prometne policije u Kolodvorskoj ulici u Varaždinu ili na broj telefona 372-404, odnosno 192 - kažu djelatnici policije.