Sudar automobila u Jalkovečkoj ulici, ozlijeđena jedna osoba

VV | 28.12.2022. u 14:33h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

U ponedjeljak, 26. prosinca u 08.15 sati u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu dogodila se prometna nesreća sa ozlijeđenom osobom.

69-godišnjak je upravljao osobnim automobilom, dolaskom do raskrižja Jalkovečke ulice i Vidovskog trga, prošao je vozilom pored prometnog znaka „obavezno zaustavljanje“ i ušao u navedeno raskrižje skretajući ulijevo, a da pritom, nije propustio sva vozila koja se kreću cestom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska.

Tom je prilikom, na njegovu bočnu stranu vozila kojim je upravljao, na njega naletio prednjim dijelom osobni automobil kojim je upravljala 75-godišnjakinja, a koja je u trenutku nesreće ušla u raskrižje zadržavajući smjer kretanja ravno i u odnosu na gore navedeno vozilo imala prednost prolaska.

U prometnoj nesreći tjelesne ozljede zadobila je 69-godišnja putnica iz osobnog automobila 69-godišnjaka, a liječnička pomoć joj je pružena u Općoj bolnici Varaždin dok joj ozlijede nisu okvalificirane.

U prometnoj nesreći, vidljive ozljede glave u vidu ogrebotina, zadobile su 56 i 57- godišnje putnice iz automobila 75-godišnjakinje, koje su ponuđenu liječničku pomoć odbile.