Serija provala u Varaždinu u ugostiteljskim objektima u Zagrebačkoj i Optujskoj ulici Foto: Ilustracija

Serija provala u Varaždinu u ugostiteljskim objektima u Zagrebačkoj i Optujskoj ulici

Varaždinske vijesti | 29.11.2019. u 09:44h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu odgovorne osobe jedne udruge, kojom prijavljuju da je nepoznati počinitelj u Varaždinu, na predjelu zvanom Mali Prelogi od 26. do 28. studenog provalio u prostorije udruge iz koje je otuđio metalna kolica, plinsku bocu i razna pića. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu  odgovorne osobe Dječjeg vrtića, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj u Varaždinu u Kozarčevoj ulici, od 27. do 28. studenog pokušao provaliti u prostorije kotlovnice, pri čemu nije uspio. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U noći. 27./28. studenog u Konščakovoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u dvije garaže vlasništvo muškaraca starosti 57 i 72 godine. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U noći. 27./28. studenog u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt iz kojeg je otuđio novac i cigarete. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 28. studenog u jutarnjim satima u Optujskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u jedan ugostiteljski objekt iz kojeg nije ništa otuđeno. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 28. studenog u jutarnjim satima u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj pokušao provaliti u jedan ugostiteljski objekt, pri čemu nije uspio. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.