Serija provala u ivanečkom kraju, u Jerovcu ukraden metalni sef s novcem iz trgovine

| 23.11.2023. u 08:29h | Objavljeno u Crna kronika

Tijekom noći 21/22. studenog, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u Jerovcu te otuđio metalni sef s novcem. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 21. do 22. studenog u Šaši, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 58-godišnjakinje. Otuđeni predmeti i visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 16. do 22. studenog u Šaši, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 62-godišnjaka. Tom je prilikom ispreturao stvari, ali nije ništa otuđio. Prema izjavi vlasnika, materijalna šteta nastala oštećenjem procjenjuje se na oko 300 eura. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U razdoblju od 18. do 22. studenog u Ježovcu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 55-godišnjaka, kojom prilikom nije ništa otuđio. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.