Serija krađa parkiranih vozila u Varaždinu, u Slanju ukradena stabla bukve, graba i bagrema Foto: Ilustracija

Serija krađa parkiranih vozila u Varaždinu, u Slanju ukradena stabla bukve, graba i bagrema

VV | 22.5.2020. u 16:23h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaprimili su kaznenu prijavu 52-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj tijekom ožujka i travnja 2020. godine u šumi iznad mjesta Slanje srušio i otuđio više stabala bukve, graba i bagrema. Visina materijalne štete procjenjuje se na više od deset tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 65-godišnjaka, kojom prijavljuje da je od 20. do 21. svibnja nepoznati počinitelj u ulici Zinke Kunc u Varaždinu iz otključanog vozila otuđio metalnu kutiju sa alatom, dokumente i bankovnu karticu, nakon čega je bankovnom karticom počinio nekoliko transakcija u trgovinama. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 32-godišnjaka, kojom prijavljuje da je jučer, 21. svibnja nepoznati počinitelj u Aleji kralja Zvonimira u Varaždinu iz otključanog vozila otuđio više različitih električnih aparata i razni sitni alat. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 47-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je jučer, 21. svibnja u predvečernjim satima na Trgu Pavla Štoosa u Varaždinu nepoznati počinitelj provalio u parkirano teretno vozilo iz kojeg je otuđio torbicu sa novčanikom, nakon čega je nepoznato počinitelj sa otuđenom karticom tekućeg računa sa bankovnog računa neovlašteno podignuo novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.