SELNIK Vozio traktor pod utjecajem alkohola, i to još bez položenog vozačkog Foto: Ilustracija/Pixabay

SELNIK Vozio traktor pod utjecajem alkohola, i to još bez položenog vozačkog

VV | 20.12.2021. u 17:49h | Objavljeno u Crna kronika

- U subotu, 18. prosinca u 22 sata u Gornjem Knegincu policijski službenici zaustavili su vozača osobnog vozila kojim je upravljao mladić starosti 28 godina. Nadzorom je utvrđeno da upravlja traktorom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.16 g/kg. Također je utvrđeno da upravlja prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilam i da je višestruki počinitelj istovrsnih prekršaja. Isti je zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja doveden u PP Varaždin, te je doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Varaždinu, te je nakon saslušanja od strane suca pušten na slobodu - izvijestili su iz PU varaždinske.

Policijski službenici PP Ludbreg u nedjelju, 19. prosinca u 00.50 sati u ulici Ruđera Boškovića u Selniku zaustavili su vozača osobnog vozila kojim je upravljao mladić starosti 23 godine.
- Nadzorom je utvrđeno da biciklom upravlja pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.95 g/kg. Isti je zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja doveden u Policijsku postaju Prelog, te je smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje - navode u PU varaždinskoj.

Označeno u