Sedmogodišnje dijete ozlijeđeno u nesreći u Beretincu

M.P./Varaždinske vijesti | 6.9.2016. u 12:07h | Objavljeno u Crna kronika

Jedna je osoba ozlijeđena u jučerašnjoj prometnoj nesreći oko 10.45 sati u Radničkoj ulici u Novom Marofu.

Vozeći se biciklom nogostupom, 57-godišnjakinja se nepropisno uključivala u promet na kolnik državne ceste D-24. Budući da prethodno nije propustila sva vozila sa svoje lijeve strane, došlo je do udara prednjeg djela osobnog vozila kojim je iz smjera Grane u smjeru Mađareva upravljala 43-godišnjakinja u bicikl. Vozačica bicikla je od udara pala na kolnik i ozlijedila se. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

U nesreći oko 12 sati jučer su u Ulici bana Jelačića u Beretincu ozlijeđene dvije osobe.

- Djevojka starosti 28 godina upravljala je osobnim vozilom iz smjera Črešenjeva u smjeru Svetog Ilije. Brzinu kretanja vozila nije prilagodila oštrom desnom zavoju pa je došlo do zanošenja vozila. Vozilom je prešla preko pune neisprekidane crte i lijevim bočnim djelom udarila u prednji dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 65-godišnjak. U nesreći je ozlijeđena vozačica te sedmogodišnje dijete kao putnik u vozilu. Medicinska pomoć im je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, no ozljede im za sada nisu okvalificirane - izvijestili su iz policije dodavši kako je zbog očevida promet na kolniku Ulice bana Jelačića u Beretincu bio zatvoren od 12.30 do 13.20 sati. Promet se odvijao obilaznim pravcima.

Jedna je osoba ozlijeđena i u jučerašnjoj nesreći oko 12.40 sati u Trstenjakovoj ulici u Varaždinu.

- Muškarac starosti 35 godina upravljao je teretnim vozilom iz smjera Koprivničke ulice u smjeru Optujske ulice. Zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom, osobinama i stanju kolnika u kočenju je izgubio nadzor nad upravljačem i prednjim dijelom vozila udario u zadnji dio osobnog vozila kojim je ispred njega upravljao 44-godišnjak, koji se zaustavio u koloni vozila. Od jačine udara osobno vozilo je odbačeno prema naprijed, gdje je prednjim djelom udarilo u zadnji dio osobnog vozila kojim je ispred upravljao 57-godišnjak, te je 52-godišnja putnica zadobila ozljede. Medicinska pomoć joj je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane - obavještavaju iz varaždinske policije.

Označeno u