S plantaže jabuka u Vinici ukradene cijevi za navodnjavanje od 15.000 kuna Foto: Ilustracija

S plantaže jabuka u Vinici ukradene cijevi za navodnjavanje od 15.000 kuna

M.P./Varaždinske vijesti | 14.11.2016. u 16:13h | Objavljeno u Crna kronika

Tijekom noći s 10. na 11. studenog, nepoznati je počinitelj provalio u kafić u Varaždinskoj ulici u Beretincu i ukrao novac iz kase i aparata za zabavu te bezalkoholna pića. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno.

U noći s 10. na 11. studenog u Gačicama, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Petrijancu. Tom je prilikom ukrao novac te razne suhomesnate i konzervirane proizvode, žestoka alkoholna pića, kavu, cigarete, čokoladu i drugo. Visina materijalne štete utvrdit će se inventurom.

U razdoblju od 9. do 11. studenog u Radničkoj ulici u Tužnom, nepoznati je počinitelj ušao u kuću 53-godišnjaka i u jednoj od prostorija kuće ukrao iznos od više desetaka tisuća kuna u raznim valutama.

U razdoblju od 10. listopada do 11. studenog ove godine, u Petrijanečkoj ulici u Vinici, na plantaži nasada jabuka 48-godišnjaka nepoznati je počinitelj ukrao nekoliko tisuća metara plastičnih cijevi za navodnjavanje. Visina materijalne štete iznosi oko 15.000 kuna.

U petak, 11. studenog oko 12.15 sati u kafiću u Kranjčevićevoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz kaputa 62-godišnjaka, ostavljenog na vješalici, ukrao novčanik s osobnim i bankovnim dokumentima i novcem. Nakon toga je s ukradenim bankovnim karticama na jednom bankomatu u Varaždinu podigao iznos od nekoliko tisuća kuna s njegovog tekućeg računa.

U subotu, 12. studenog od 18 do 21.30 sati u Ulici Miroslava Posmodija u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću 55-godišnjakinje i ukrao novac, osobne i bankovne dokumente oštećene i drugih ukućana te veću količinu raznog zlatnog nakita. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 100.000 kuna.

Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovih kaznenih djela.

Označeno u