S gradilišta u Vukovoju lopovi ukrali građevinski alat i materijal Foto: VV arhiva / ilustracija

S gradilišta u Vukovoju lopovi ukrali građevinski alat i materijal

I.D./Varaždinske vijesti | 8.8.2018. u 10:48h | Objavljeno u Crna kronika

Prema izvješću Policijske uprave varaždinske, policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su kaznenu prijavu 53-godišnjeg vlasnika jednog građevinskog poduzeća, koji je prijavio kako mu je nepoznati počinitelj od 5. do 6. kolovoza na gradilištu u mjestu Vukovoj otuđio više komada raznog građevinskog alata i materijala. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici protiv nepoznatog počinitelja podnijeli su kaznenu prijavu, te nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policija je izvijestila o još dvije provale. Naime, od 6. do 7. kolovoza u Ulici Frana Kurelca u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u jedan ugostiteljski objekt iz kojeg je otuđio novčani iznos od nekoliko stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U razdoblju od 5. do 7. kolovoza, u Varaždinskoj ulici u Jakopovcu nepoznati je počinitelj provalio u kuću vlasništvo 44-godišnjaka iz koje je otuđio novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u