Šokirana majka sumnja da je sin ozlijeđen (i) u policiji

Roditelji došli u policiju po 17-godišnjaka i zatekli ga pretučenog, bez zuba...

vv | 18.2.2018. u 09:52h | Objavljeno u Crna kronika

- Dijete nam je pretučeno na mrtvo ime, izbijen mu je i zub i ima niz drugih ozljeda, osobito po glavi, rekla nam je majka 17-godišnjaka iz Svibovca, koja je danas u 10 sati otišla na varaždinsku policiju da bi utvrdila što se točno dogodilo.

Kako nam je prije toga rekla, sin je s prijateljima sinoć bio u jedno od varaždinskih kafića, ali nisu bili pod utjecajem alkohola.

- Netko ih je u jednom trenutku napao i baš je moj sin je otišao sve prijaviti na policiju. I sve je bilo u redu jer su vidjeli da je dijete trijezno i da nije bilo krivo, već je napadnut od huligana, što je stavljeno u zapisnik. Nakon toga, policija me tijekom noći obavijestila da dođem po njega, naglašavajući da je sve u redu. Međutim, kada sam došla sina zatekla sam ga u lisicama, svog pretučenog na mrtvo ime. Krvi je bacao van pa je intervenirala i Hitna pomoć, rekla nam je vidno izmučena majka, koja sumnja da je sin ozlijede zadobio (i) u policijskoj postaji...

Naime, sin joj je rekao kako je u policijsku postaju došao neozlijeđen.

U policiji su potvrdili da je 17-godišnjak prijavio napad, ali da je nakon toga počeo vrijeđati policijske službenike.

- Što se točno dogodilo predmet je izvida, a više informacija nije trenutno moguće dati, jer je riječ o maloljetniku - kazala je glasnogovornica PU varaždinske Marina Kolarić.

Označeno u