Riješena tri slučaja kaznenih djela krađe, u protekla 24 sata sata još tri nove

vv | 25.7.2023. u 12:24h | Objavljeno u Crna kronika

​Policijski službenici Policijske postaje Varaždin riješili su tri kaznena djela krađe - kazneno djelo teške krađe na osobito drzak način, kazneno djelo teške krađe provaljivanjem i teške krađe u pokušaju, koja su počinjena tijekom svibnja, lipnja i srpnja ove godine na području PU varaždinske.

U ponedjeljak, 24. srpnja, u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, nepoznati počinitelj je iz dvorišta kuće otuđio bicikl u vlasništvu 35-godišnjaka. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 400 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Također u ponedjeljak, 24. srpnja, u Optujskoj ulici u Varaždinu, nepoznati počinitelj je iz trgovine otuđio razne artikle. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 200 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U mjestu Križovljan Radovečki, također u ponedjeljak, 24. srpnja, nepoznati počinitelj je ispred jednog ugostiteljskog objekta, otuđio bicikl u vlasništvu 43-godišnjaka. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 150 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.