Provalnik pokušao silom ući u stan 37-godišnjakinje u ulici Zrinskih i Frankopana u Varaždinu

VV | 16.3.2022. u 09:46h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

U utorak, 15. ožujka oko 20 sati u ulici Zrinskih i Frankopana u Varaždinu, nepoznati je počinitelj pokušao provaliti u stan u vlasništvu 37-godišnjakinje. Navedeni je slomio cilindar brave i otvorio vrata stana, ali je odustao od daljnje namjere i udaljio se s mjesta događaja. Visina materijalne štete nastale oštećenjem procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 10. do 15. ožujka u ulici Zrinskih i Frankopana u Varaždinu, nepoznati je počinitelj pokušao provaliti u stan u vlasništvu 63-godišnjaka na način da je nasilno otvorio vrata stana, ali nije ulazio u unutrašnjost istog. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

U ponedjeljak, 14. ožujka u ugostiteljskom objektu u Kaštelancu, nepoznati je počinitelj okrao 55-godišnjaka. Navedeni je iskoristio odsutnost oštećenog te s punjača otuđio mobitel u čijoj su se zaštitnoj maskici nalazili i osobni dokumenti. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.