Provalnici u zamahu: Na meti kuće, trgovački centri i tvrtke u Varaždinu i Donjem Knegincu Foto: ilustracija

Provalnici u zamahu: Na meti kuće, trgovački centri i tvrtke u Varaždinu i Donjem Knegincu

I.D./Varaždinske vijesti | 27.11.2018. u 08:27h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Varaždinska policija izvijestila je o provalama i krađama koje su se dogodile proteklih dana.

U srijedu, 21. studenog oko 11.30 sati u Ulici Vilka Novaka u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio iznos od više tisuća kuna iz kuće u vlasništvu 92-godišnje žene. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 23. studenog od 9 do 13 sati, u trgovačkom centru u Donjem Knegincu, nepoznati je počinitelj iz jedne od trgovina otuđio nekoliko parfema u vrijednosti od preko tisuću kuna. Protiv nepoznatog počinitelja policijski službenici podnose kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Danas, 26. studenog oko 0.20 sati, u Biškupečkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije poduzeća sa sjedištem u Zagrebu. Visina materijalne štete će se utvrditi naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Od ostalih događaja, tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske zabilježena su četiri prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Turčinu, Varaždinu i u dva slučaja u Ivancu, a radi se o događajima vezanim uz naročito drsko i nepristojno ponašanje te vrijeđanje i omalovažavanje ovlaštenih službenih osoba.

Označeno u