Provalnici u naletu: Ukrali novac, suhomesnate proizvode, kuhalo, odjeću... Foto: ilustracija

Provalnici u naletu: Ukrali novac, suhomesnate proizvode, kuhalo, odjeću...

I.D./Varaždinske vijesti | 18.4.2019. u 17:40h | Objavljeno u Crna kronika

Varaždinska je policija proteklih dana zabilježila nekoliko provala i krađa.

Tijekom noći 16./17. travnja u odvojku Varaždinske ulice u Jalkovcu nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Varaždinu te ukrao novac iz registar kase. Visina materijalne štete iznosi više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 16. do 17. travnja nepoznati je počinitelj provalio i u trgovinu u Gajevoj ulici u Varaždinu te ukrao ladicu kase s novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na preko tisuću kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja navedenog kaznenog djela.

U vremenu od 16. do 17. travnja, u Novoveškoj ulici u Varaždinu nepoznati je počinitelj provalio u gospodarsku zgradu u vlasništvu 71-godišnjaka. Tom je prilikom ukrao suhomesnate proizvode i razna alkoholna pića. Prema izjavi oštećenog, materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U razdoblju od 1. do 17. travnja u Falinić Bregu nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 73-godišnjakinje te ukrao kuhalo za vodu, odjevne predmete i sokove. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja navedenog kaznenog djela.

od ostalih događaja, tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave varaždinske zabilježen je jedan prekršaj protiv javnog reda i mira i to u Varaždinu.

Označeno u