Provalnici "ordinirali" u Kaštelancu, Donjem Kućanu i uz Dravu Foto: ilustracija / Pixabay

Provalnici "ordinirali" u Kaštelancu, Donjem Kućanu i uz Dravu

I.D./Varaždinske vijesti | 30.7.2018. u 19:21h | Objavljeno u Crna kronika

Od 28. do 29. srpnja, u Ulici Braće Radić u Kaštelancu, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 53-godišnjaka, iz koje je otuđio zlatni nakit. Visina materijalne štete će se utvrditi naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 29. srpnja, u Varaždinu, na predjelu uz rijeku Dravu zvanom "Zeleni prudi“, nepoznati je počinitelj provalio u dva osobna vozila i pokušao provaliti u još dva vozila. Kako je utvrđeno, provalio je u osobna vozila vlasništvo 35- i 38-godišnjaka iz kojih je vozila otuđio novac i mobitel, te je također provalio i u vozila 40-godišnjakinje i 53-godišnjaka, ali nije otuđio ništa. Visina ukupne materijalne štete počinjenih provala procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovih kaznenih djela.

Jučer, 29. srpnja, u Ulici Zelengaj u Donjem Kućanu, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 74-godišnjaka, iz koje je otuđio novac i nakit. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Od ostalih događaja, tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske zabilježeno je devet prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Možđencu, Tužnom, Donjem Vratnu, Varaždin Bregu, Kameničkom Podgorju, Lovrečanu i u ostalim slučajevima u Varaždinu, a radi se o događajima vezanim uz tuču, svađu i viku, naročito drsko i nepristojno ponašanje, prosjačenje, držanje životinja bez nadzora te vrijeđanje i omalovažavanje ovlaštenih službenih osoba.

Označeno u