Provalnici i lopovi nisu mirovali niti za Uskrsne praznike Foto: Ilustracija

Provalnici i lopovi nisu mirovali niti za Uskrsne praznike

M.N./Varaždinske vijesti | 23.4.2019. u 13:40h | Objavljeno u Crna kronika

Od 15. do 23. travnja u ulici Halić na Varaždin Bregu, nepoznati je počinitelj provalio u vikendicu vlasništvo 66-godišnjakinje, iz koje je otuđio televizor i antenu. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 19. travnja u ulici Petra Preradovića u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u podrum vlasništvo 50-godišnjaka iz kojeg nije otuđio ništa. Visina materijalne štete utvrditi će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 19. travnja u večernjim satima u Gospodarskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz garderobe jednog trgovačkog centra otuđio torbicu, novčanik sa novcem i dokumentima vlasništvo 45-godišnjakinje. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 19. travnja u popodnevnim satima u ulici Eugena Kvaternika u Lepoglavi na parkiralištu, nepoznati je počinitelj iz nezaključanog osobnog vozila otuđio novčanik sa dokumentima i novcem vlasništvo 45-godišnjakinje, nakon čega je pokušao podići novac na bankomatu pri čemu nije uspio. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.