Provaljeno u automobile u Varaždinu, jedan lopov iz skladišta ukrao priključno vozilo

vv | 27.5.2024. u 13:23h | Objavljeno u Crna kronika

U subotu, 25. svibnja oko 18.40 sati u Dravskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo u vlasništvu 70-godišnjakinje te otuđio torbicu u kojoj se nalazio mobitel te novčanik s osobnim i bankovnim dokumentima. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 150 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 25. svibnja, na parkiralištu u Hallerovoj aleji u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo u vlasništvu 23-godišnjakinje i otuđio mobitel. Prema izjavi vlasnice, materijalna štete iznosi oko 150 eura. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U subotu, 25. svibnja u Babincu, nepoznati je počinitelj ušao u kuću u vlasništvu 40-godišnjakinje te otuđio razni zlatni nakit, ukupne vrijednosti od oko 3 000 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 17. do 24. svibnja u Slavonskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz otvorenog prostora skladišta poduzeća otuđio neregistrirano priključno vozilo. Visina materijalne štete iznosi oko 4 200 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.