Provalio u vikendicu na Varaždin Bregu u kojoj je konzumirao jelo i piće

Varaždinske vijesti | 25.11.2019. u 18:33h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom. Sumnja se da je 22. studenog na Varaždin Bregu, ulica Halić provalio u vikend kuću vlasništvo 39-godišnjaka u kojoj je konzumirao jelo i piće. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Protiv osumnjičenog podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom iz Varaždin Brega. Sumnja se da je od travnja do kolovoza mjeseca 2018. godine narudžbom putem Internet platforme Darknet u nekoliko navrata pribavio više komada krivotvorenih novčanica od 50 eura u cilju stavljanja u optjecaj kao pravi novac. Protiv osumnjičenog podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo Krivotvorenje novca.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 83-godišnje žene, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 23. studenog u prijepodnevnim satima u Sportskoj ulici u Varaždinu provalio u obiteljsku kuću u kojoj je porazbacao stvari. Visina materijalne štete i otuđene stvari utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.