Ilustracija

Provale u vikendice, kuće, školske dvorane, kontejnere i parkirana vozila

VV | 22.4.2021. u 12:19h | Objavljeno u Crna kronika
Izbori 24 - Batinic

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu žene starosti 81 godinu, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 2. do 21. travnja na Malom Vrhu na Varaždin Bregu, provalio u kuću gdje je iz garaže otuđio traktorsku kosilicu. Visina materijalne štete procjenjuje se na više od deset tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Novi Marof zaprimila je kaznenu prijavu 63-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 10. do 21. travnja u Remetincu, predio Ključice provalio u vikend kuću iz koje je otuđio alkoholna pića. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Novi Marof zaprimila je kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 20. do 21. travnja u Brezničkom Humu provalio u tri kontejnera iz kojih je otuđio više komada raznih bušilica. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Ludbreg zaprimila je kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 20. do 21. travnja u Velikom Bukovcu provalio u sportsku dvoranu škole u izgradnji. Visina materijalne štete kao i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu 26-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj jučer, 21. travnja u Varaždinu, Šetalište Franje Tuđmana na parkiralištu provalio u osobno vozilo iz kojeg je otuđio novčanik. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.