Provale u Varaždinu i Novom Marofu, u Ludbregi školarki ukraden mobitel Foto: Ilustracija

Provale u Varaždinu i Novom Marofu, u Ludbregi školarki ukraden mobitel

VV | 7.12.2020. u 21:35h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu 33-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 5. prosinca provalio u stan u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, iz kojeg je otuđio nakit. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Novi Marof zaprimila je kaznenu prijavu 84-godišnjakinje, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 5. prosinca provalio u kuću u ulici Nikole Šubića Zrinskog u Novom Marofu u kojoj je porazbacao stvari. Visina materijalne štete i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelj ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 5. prosinca u krugu poduzeća pokušao provaliti u prostorije poduzeća, nakon čega je provalio u teretno vozilo gdje je iz tovarnog prostora otuđio razne slatkiše. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Ludbreg zaprimila je kaznenu prijavu 42-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 2. prosinca iz školske torbe u svlačionici sportske dvorane otuđio mobitel. Visina materijalne štete procjenjuje se na više od tisuću kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.