Provale u trgovačkom centru, ugostiteljskom objektu i trgovini

VV | 21.12.2020. u 14:14h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog trgovačkog centra, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 1. do 20. prosinca u Ulici grada Lipika u Donjem Knegincu otuđio pet polja panel žičane ograde. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 15. do 19. prosinca provalio u ugostiteljski objekt u Optujskoj ulici u Varaždinu iz kojeg je otuđio novac i alkoholna pića. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelj ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 21. prosinca provalio u skladište trgovine u Varaždinskim Toplicama. Visina materijalne štete i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u