Provale u Stažnjevcu i Varaždinu, ukradena drva, lampioni i bicikl Foto: Ilustracija

Provale u Stažnjevcu i Varaždinu, ukradena drva, lampioni i bicikl

| 26.10.2020. u 17:28h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su kaznenu prijavu 19-godišnjaka, koji prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 23. do 24. listopada u Stažnjevcu na dvorištu ispred vikendice otuđio drvenu građu za izradu krovišta. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovornih osoba, koje prijavljuju da je nepoznati počinitelj od 24. do 25. listopada u ulici Ratimira Hercega i Hallerove aleje provalio u 4 drvene kućice iz kojih je otuđio nekoliko lampiona. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 21-godišnjaka, koji prijavljuje da je nepoznati počinitelj 25. listopada u Pavlinskoj ulici u Varaždinu otuđio bicikl marke „Specialized“. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.