Provale u Podevčevu, Gornjem Vratnu, Varaždin Bregu i Varaždinu

vv | 18.3.2024. u 21:28h | Objavljeno u Crna kronika

U utorak, 12. ožujka, u ulici Matije Antuna Reljkovića u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz stalka za bicikle otuđio zaključani bicikl u vlasništvu 47-godišnjakinje. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 300 eura. Protiv nepoznatog počinitelj podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U razdoblju od 10. do 16. ožujka u Podevčevu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 51-godišnjakinje. Materijalna šteta i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 16. ožujka u Gornjem Vratnu, nepoznati je počinitelj pokušao provaliti u kućište usisavača u autopraoni te je odustao od daljnje namjere. Materijalna šteta nastala provalom procjenjuje se na oko 1000 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U razdoblju od 3. do 10. ožujka, u Varaždinu, Šetalište Franje Tuđmana, nepoznati je počinitelj na rijeci, sa čamca otuđio vanbrodski motor u vlasništvu 53-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U razdoblju od 12. do 16. ožujka u Varaždin Bregu nepoznati je počinitelj pokušao provaliti u vikend kuću u vlasništvu 46-godišnjaka. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.