Provale u kuće u Ivancu i Sračincu, u Vidovcu provaljeno u benzinsku postaju Foto: Ilustracija

Provale u kuće u Ivancu i Sračincu, u Vidovcu provaljeno u benzinsku postaju

VV | 2.12.2020. u 19:07h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska postaja Ivanec zaprimila je kaznenu prijavu muškarca starosti 59 godina, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 30. studenog do 1. prosinca u Ivancu provalio u kuću. Visina materijalne štete i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu muškarca starosti 46 godina, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 1. prosinca u Zelendvorskoj ulici u Sračincu provalio u kuću. Visina materijalne štete i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Varaždin zaprimila je kaznenu prijavu odgovorne osobe jedne benzinske pumpe, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 2. prosinca oko 4 sata u Ulici Stjepana Radića u Vidovcu provalio u prodajni prostor benzinske pumpe. Visina materijalne štete i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.