Provale u Ivancu, D. Kućanu i Varaždinu, u ivanečkoj trgovini ukradeno više od 10 tisuća kuna

VV | 14.2.2022. u 17:58h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 11. veljače u prostoru jedne odgojne ustanove u Ivancu, nepoznati je počinitelj provalio u jedan od ureda te iz radnog stola otuđio novac i putnu kartu. Visina materijalne štete procjenjuje se na preko tisuću kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći 11./12. veljače, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u ulici Julija Merlića u Varaždinu te otuđio novac i razna alkoholna pića. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U nedjelju, 13. veljače u Donjem Kućanu, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Varaždinu. Otuđeni predmeti i visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

Tijekom noći 12./13. veljače, nepoznati je počinitelj ušao u trgovinu u ulici Ivana Gundulića u Ivancu te otuđio iznos od više desetaka tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U nedjelju, 13. veljače, nepoznati je počinitelj ušao u ugostiteljski objekt u ulici Vilka Novaka u Varaždinu i otuđio iznos od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.