PROVALE U Donjem Ladanju ispreturali kuću, u Varaždinu ukrali kosilicu, opremu za konje... Foto: unsplash/ilustracija

PROVALE U Donjem Ladanju ispreturali kuću, u Varaždinu ukrali kosilicu, opremu za konje...

vv | 10.2.2023. u 10:22h | Objavljeno u Crna kronika

Kako javlja PU varaždinska, u četvrtak 9. veljače u Donjem Ladanju nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 66-godišnjaka. Ulaskom u kuću navedeni je ispreturao stvari, ali nije ništa otuđio. Visina materijalne štete nastale oštećenjem utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 8. do 9. veljače u Poljskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u staju na ranču konja u vlasništvu 47-godišnjaka te otuđio sedla i raznu opremu za konje. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći s 8.na 9. veljače u Vodovodnoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj ušao u ograđeno dvorište u vlasništvu 88-godišnjaka i otuđio kosilicu koja je bila spremljena na otvorenoj terasi u sklopu kuće. Prema izjavi oštećenog, materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.