Provale u Cestici i Gornjem Vratnu, u Beli ukradena metalna šumska rampa

vv | 22.1.2024. u 17:33h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof zaprimili su prijavu jednog poduzeća za gospodarenje šumama, da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 9. do 10. prosinca 2023. godine, u Beli, na početku šumske ceste otuđio metalnu šumsku rampu.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina eura. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U vremenu od 18. do 19. siječnja u Ivancu, na parkiralištu, nepoznati je počinitelj iz osobnog automobila otuđio novčaniku s dokumentima i novcem u vlasništvu 39-godišnjaka.

Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 1500 eura. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U nedjelju 21. siječnja u Cestici, nepoznati je počinitelj pokušao provaliti u trgovinu. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 19. siječnja tijekom noćnih sati u Gornjem Vratnu, nepoznati su počinitelji provalili u trgovinu u vlasništvu 58-godišnjakinje te otuđili novac, cigarete i razne prehrambene artikle.

Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.