Provale lopova u Bednji i Ivancu, u Tuhovcu iz vozila ukraden novac iz novčanika Foto: Ilustracija

Provale lopova u Bednji i Ivancu, u Tuhovcu iz vozila ukraden novac iz novčanika

VV | 4.8.2020. u 09:53h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska postaja Ivanec zaprimila je prijavu 63-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 21. srpnja do 3. kolovoza u Bednji provalio u kuću. Visina materijalne štete i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Ivanec zaprimila je prijavu 58-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj od 1. do 3. kolovoza u Ivancu provalio u trgovinu iz koje je otuđio novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska postaja Novi Marof zaprimila je prijavu 32-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 3. kolovoza u Tuhovcu na dvorištu jedne obiteljske kuće provalio u vozilo u kojem je iz novčanika otuđio novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.