Provale i krađe u Varaždinu, Ivancu i Gornjem Vratnu...

vv | 4.3.2024. u 17:33h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 1. ožujka, u Gornjem Vratnu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 72-godišnjakinje i otuđio novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 100 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 1. ožujka, u Varaždinu, prilikom izlaska iz autobusa 55-godišnjakinji je nepoznati počinitelj iz torbice otuđio novčanik s dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko desetaka eura. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 1. ožujka, u Optujskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz trgovine otuđio razne odjevne predmete. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina eura. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U razdoblju od 1. do 2. ožujka, u ulici Vladimira Nadzora u Ivancu, nepoznati je počinitelj iz kutije postolja pomičnog semafora otuđio akumulator. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 150 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U nedjelju, 3. ožujka na Trgu Miljenka Stančića u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz stalka za bicikle otuđio nezaključani bicikl u vlasništvu 22-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 700 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.