Provale i krađe u Varaždinu i Trnovcu, jedan lopov ipak odustao - zbog uključivanja alarma Foto: ilustracija

Provale i krađe u Varaždinu i Trnovcu, jedan lopov ipak odustao - zbog uključivanja alarma

I.D./Varaždinske vijesti | 8.7.2019. u 16:00h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su nekoliko prijava zbog provala i krađa.

Jedna je 52-godišnjakinja tako prijavila da joj je nepoznati počinitelj od 22. lipnja do 6. srpnja u Ludbreškoj ulici u Trnovcu provalio u kuću u kojoj je porazbacao stvari. Visina materijalne štete i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno.

Policijski službenici zaprimili su i prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća kojem je sjedište u Kučanskoj ulici u Varaždinu, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 5. srpnja u 00.18 sati pokušao provaliti u navedeno poduzeće, ali je odustao zbog uključivanja protuprovalnog alarma. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno.

Zaprimljena je i prijava žene starosti 75 godina, koja prijavljuje da je nepoznati počinitelj u petak, 5. srpnja u Frankopanskoj ulici u Varaždinu iskoristio nepažnju i otuđio joj torbicu sa novčanikom i dokumentima. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu odgovorne osobe vlasništvo poduzeća kojem je sjedište u Koprivničkoj ulici u Varaždinu, koji prijavljuje da je nepoznati počinitelj u subotu, 6. srpnja u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu na parkiralištu provalio u osobno vozilo i otuđio torbicu sa dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna.

Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovih kaznenih djela.

Od ostalih događaja, tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske zabilježeno je pet prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Ivancu, Antolovcu, Mirkovcu i u Varaždinu, a riječ je o događaju vezanim uz tuču, svađu i viku i vrijeđanje i omalovažavanje službenih osoba.

 

Označeno u