Provale i krađe u Varaždinu i Drenovcu, iz trgovine u Gospodarskoj ukradena alkoholna pića

VV | 20.9.2021. u 16:33h | Objavljeno u Crna kronika

U vremenu od 16. do 17. rujna, nepoznati je počinitelj provalio u prostor skladišta i trgovine u Biškupečkoj ulici u Varaždinu. Tom je prilikom pokušao demontirati bakrene cijevi centralnog grijanja, u čemu nije uspio, dok su cijevi deformirane, neuporabljive i oštećene tako da je došlo do djelomičnog izlijevanja vode iz sustava za grijanje. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 16. do 17. rujna u Drenovcu, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 64-godišnjaka te otuđio agregat za struju i drugo. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

U petak, 17. rujna oko 17.40 sati, nepoznati su počinitelj ušli u trgovinu u Gospodarskoj ulici u Varaždinu te otuđili nekoliko desetaka boca žestokog alkoholnog pića. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.